“Eduquem en el consentiment, una visió del no és no”

La ponent, l’Honorable Irene Rigau, va parlar de com ha evolucionat el discurs sobre el consentiment sexual els darrers anys arreu de món, de com moviments com el MeToo o la violació en grup de la Manada a Espanya van plantejar la necessitat de canviar el paradigma i, finalment, com la legalitat vigent està donant resposta a aquesta qüestió.

“L’heroïna del segle XXI” 

Voleu descobrir si fem un bon ús de les pantalles? Us convidem a desvetllar-ho a través de la xerrada virtual “L’heroïna del segle XXI” a càrrec d’en Marc Masip, organitzat per la nostra Fundació Educativa el 26 de maig. Podeu veure’n el contingut clicant a sobre la imatge.

“Els vincles famílies-escola en context Covid”

Com podem establir relacions de confiança en un moment tan complicat com el que estem vivint? Ens en parla la mestra i pedagoga Anna Ramis al webinar, organitzat per la nostra Fundació Educativa el 25 de novembre. Podeu veure’n el contingut clicant a la imatge.

“Un moment, deixa’m sentir…”” 

Si voleu descobrir com podem gestionar les nostres emocions per millorar la nostra vida i la dels altres no us perdeu el webinar “Un moment, deixa’m sentir…”” a càrrec d’en Carles Porrini i organitzat per la nostra Fundació Educativa el proppassat 1 de desembre . Podeu veure’n el contingut clicant a la següent imatge: Xerrada Carles Porrini.