Educació Infantil

Preinscripció educació infantil

 

Informació referent a la preinscripció educació infantil del curs 2024-2025 de l’escola Cor de Maria La Bisbal

L’educació dels vostres fills és una de les decisions més importants que prendreu com a pares. Així mateix, l’Escola Cor de Maria La Bisbal, entenem la importància d’elegir a on fer la preinscripció educació infantil d’aquesta etapa fonamental i ens comprometem a oferir una experiència educativa de primera qualitat per als més petits. La nostra escola ofereix un entorn ric i estimulant, on els nens poden créixer, aprendre i desenvolupar-se de manera integral. En aquest sentit, creiem fermament en un enfocament educatiu que no només se centra en l’aprenentatge acadèmic, sinó també en el desenvolupament emocional, social i físic dels infants.

A més a més, a l’escola Cor de Maria La Bisbal posem un gran èmfasi en la innovació educativa i l’ús de noves tecnologies en l’aprenentatge. Amb un equip d’educadors experimentats i apassionats, assegurem un acompanyament individualitzat per a cada infant, adaptant-nos a les seves necessitats úniques i estils d’aprenentatge. La nostra infraestructura està curosament dissenyada per ser un lloc segur i acollidor, on els nens poden sentir-se com a casa mentre exploren i aprenen.

 

Procés de preinscripció educació infantil

 

La preinscripció està oberta per a l’etapa d’educació infantil, que acull nens des dels 3 fins als 6 anys. Aquesta etapa és crucial, ja que posa les bases per a l’aprenentatge futur. Com a resultat, el nostre currículum està dissenyat per fomentar la curiositat natural dels nens, així mateix, per desenvolupar les seves habilitats lingüístiques, matemàtiques, artístiques i motrius.

El procés de preinscripció és senzill i transparent. A través del següent botó, podreu trobar tota la informació necessària sobre el procés de preinscripció educació infantil, els requisits, els terminis i els passos a seguir.

C/ 1 d'octubre de 2017, 2
17100, La Bisbal d'Empordà, Girona
Tel. 972 64 01 62
[email protected]
www.cordemarialabisbal.cat

Avís legal
Política de privacitat

Canal de denúncies

icon-car.png
Cor de Maria - La Bisbal d'Empordà

s'està carregant el mapa - espereu...

Cor de Maria - La Bisbal d\'Empordà 41.958884, 3.040321

Segueix-nos a: