Benvolguda família,

L’equip docent, juntament amb el personal del centre i de tota la Fundació Educativa Cor de Maria, desitgem que hagueu pogut gaudir d’uns magnífics dies d’estiu al costat dels vostres fills i filles.

Primer de tot demanar-vos un SI US PLAU per poder navegar junts a través de l’educació dels infants i joves de l’escola, el vostre tresor més estimat, amb la tranquil·litat que estem aquí per escoltar-vos, acompanyar-vos, assessorar-vos… i sobretot per aconseguir un objectiu comú, el creixement integral de l’alumnat perquè pugui deixar una petjada positiva en tot allò que decideixi.

Continuar amb un GRÀCIES per la confiança que ens feu, per fer possible el nou pati, per l’adquisició de materials, per la complicitat en els moments necessaris, per la sinceritat, per l’amabilitat en el tracte, per la participació en les activitats proposades, per l’estima als vostres fills/es…

I per acabar, demanar-vos PERDÓ pels malentesos que sorgeixen, pels descuits, per les presses, pels errors i per tot allò que puguem millorar.

Moltes gràcies de nou pel vostre suport i confiança i que tinguem tots plegats un bon curs.

L’EQUIP DOCENT