Benvolgudes famílies,

Ara que hem acabat el curs us donem ja algunes indicacions pel proper.

Enguany el pagament de llibres i material es farà a través de rebut bancari. Per defecte, es girarà un primer rebut el 15 de juliol pel concepte de llibres i un segon rebut el 15 d’agost pel concepte de material, activitats escolars, agenda, carpeta… En cap cas heu d’anar a la web de l’escola a fer comanda.

Les famílies que no us adheriu a la socialització de llibres, us haureu de posar en contacte amb l’escola abans del 10 de juliol per tal d’escollir els llibres que desitgeu. Alhora, les famílies que considereu que la forma de pagament proposada no és la desitjada, també haureu de passar per secretaria abans del dia 10.

L’entrega de llibres i el material s’efectuarà el primer dia del curs escolar, a cadascun dels alumnes per part del tutor/a del curs corresponent.

La comanda i el pagament de l’equipament esportiu es fa mitjançant la botiga virtual a través de la pàgina web de l’escola (www.cordemarialabisbal.cat). L’escola disposa de mostres per tal de verificar la talla. Enguany destaca la possibilitat d’adquirir leggins llargs de licra, de color negre amb les bandes vermelles i grises als laterals. Us recordem que l’ús de l’equipament esportiu de l’escola és obligatori per realitzar l’activitat de psicomotricitat o educació física.

La temporització per adquirir el nou equipament esportiu per al proper curs escolar és la següent:

  • Les comandes realitzades al juny i juliol arribaran a l’escola durant la primera setmana del curs escolar.
  • Les comandes realitzades a partir de l’agost es faran pel mateix sistema (botiga virtual) però NO arribaran fins el mes d’octubre.

Els alumnes començaran el nou curs el dijous 12 de setembre a les 9h del matí amb servei de menjador inclòs.

La reunió informativa d’educació infantil serà el dijous 5 de setembre a 2/4 de 9 del vespre a la mateixa escola.

Desitgem que passeu un bon estiu.

Atentament,

Equip directiu